Van teler tot internationale groothandel in champignons

Voordat Champoord in 1975 werd opgericht, was de familie Van den Oord al een aantal jaren actief als teler van champignons. In eerste instantie startte Champoord met het verwerken van champignons die panklaar werden aangeleverd aan horecabedrijven. Hiervoor ontstond een heel netwerk aan telers waarvan champignons werden betrokken. Tegelijkertijd breidde het assortiment champignons zich steeds verder uit.

In de loop der jaren is Champoord uitgegroeid tot gespecialiseerde groothandel in champignons met afnemers in heel Europa en zelfs daarbuiten. Inmiddels zet het bedrijf met 15 medewerkers jaarlijks meer dan 7,5 miljoen kilo champignons om, die snel en met hoge flexibiliteit bij de klant worden afgeleverd.

Aan dit hoge serviceniveau herkent u het familiebedrijf dat
Champoord nog steeds is.
In 1997 droeg oprichter Piet van den Oord de directie over aan zijn zoons Arno en Piet-Hein. Tot 2003 was hij nog dagelijks op het bedrijf te vinden zo maakte hij van dichtbij mee hoe het bedrijf zich voorbereid op verdere groei in de toekomst.

Graag laten wij u op deze internetpagina kennis maken met ons bedrijf en producten.

Arno en Piet-Hein van den Oord
Directie Champoord