Ga naar de inhoud

Diensten

Voordat Champoord in 1975 werd opgericht, was de familie Van den Oord al een aantal jaren actief als teler van champignons.

Contact opnemen
Hero afbeelding
Hero vorm

Koelopslag

Wij bieden koelopslag en droge opslag voor fruit, groente, aardappelen, voedingsmiddelen of industriële producten Zoals halffabricaten of grondstoffen. De temperatuur kan worden ingeregeld tussen 0º C en 15º C. De koeling koelt op een tiende graad nauwkeurig. Tevens kunnen wij transport van en naar onze opslag verzorgen. 

Celruimtes In onze koelruimte bevinden zich meerdere koelcellen van 200 to 700 m2. Iedere ruimte kan afzonderlijk worden ingeregeld. Ruime laad- en lostijden In onze dienstverlening zijn wij flexibel en hanteren ruime laad- en lostijden. Tevens hebben door onze compactheid zeer korte laad- en lostijden.  Wij bieden deskundigheid en vakmanschap voor een optimale zorg voor uw producten.

Wat kost opslag? De kosten zijn afhankelijk van de bewaarduur, de hoeveelheid, de stapelbaarheid en de bewaaromstandigheden. Wilt u meer weten over de beschikbare ruimte en de tarieven? Neem dan gerust contact met ons op.

Tekst afbeeldingchampignon

Duurzaamheid

Duurzaamheid hebben ook wij hoog in het vaandel, het gebouw is zeer goed geïsoleerd en op het dak liggen 600 zonnepanelen. Tevens wordt onze installatie continue gemonitord, worden tussenruimtes goed afgesloten en wordt de ruimte tussen laad- en losruimte en vrachtwagen goed afgesloten. Opslag mogelijkheden en betrouwbaarheid

Uw goederen kunnen ook in transito worden opgeslagen omdat wij in het bezit zijn van een douane-entrepot vergunning. Tevens zijn wij door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) erkend als inspectielocatie voor fytosanitaire inspecties. Inspecties van uw importproducten vinden dus bij Champoord plaats. Ons koelhuis voldoet aan de normen van IFS-logistics. Deze norm stelt eisen aan activiteiten op het gebied van opslag en distributie. Hiervoor hopen wij binnenkort het certificaat te behalen.

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. Ben jij een enthousiaste mbo student en wil je bij ons stagelopen, afstuderen en/of wil je werkervaring opdoen? Neem dan contact met ons op.

Tekst afbeeldingchampignon

In Ammerzoden beschikken we over:

  • 5000 m2 opslagruimte

  • 5 koelcellen met in totaal 2500 m2 koelruimte

  • 4 dockboards

  • eigen wagenpark met geconditioneerd vervoer

Diensten

Wij bieden koelopslag en droge opslag voor fruit, groente, aardappelen, voedingsmiddelen of industriële producten. Zoals halffabricaten of grondstoffen. Duurzaamheid hebben ook wij hoog in het vaandel, het gebouw is zeer goed geïsoleerd en op het dak liggen 600 zonnepanelen.